Laks

Omelet

Det skal du bruge :

1 porre

2 store æg

en halv dl minimælk eller vand

olivenolie

rejer ca.100 g

2 små tomater

evt. frisk persille

citronpeber/urtesalt

Sådan gør du :

Bland æggene med mælken og krydderier, snit porren meget fint, hæld olien på en lille sliplet stegepande, svits hurtigt porrene i olien, hæld æggemassen på panden, lad massen stivne langsomt til æggemassen føles som en pandekage, vend da den ene halvdel af omeletten over den anden så du får en halv måne, brunes på begge sider, til den er gylden og fast. Læg omeletten på en tallerken, pynt med rejer, tomater og frisk persille.

MUMS 🙂

Ønsker man luksus udgaven, så drys lidt revet ost henover den varme omelet, det er en himmelsk mundfuld 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks