Rejer i rød sovs :)
Rejer i rød sovs 🙂
Det skal du bruge :
En stor håndfuld fint snittet spidskål
En stor håndfuld frisk spinat fint snittet
Et halvt løg i fine tern
To fed hvidløg
En porre fint snittet
Groft salt / citronpeber / chiliflager
Olivenolie
En halv dåse tomatpure
To spsk. græsk yoghurt / eller DDV yoghurt 7 % skiller ikke ved opvarmning
Ca. 200 g Vannamei kogte / fås i Netto på frost
Sådan gør du :
Varm olien op på stegepanden, pres hvidløgfedeene ,og svits hurtigt på panden. Kom rejerne på panden, krydder med salt, citronpeber og chiliflager, lad stege et par min. hæld derefter op i en skål og lad dem køle lidt af, når rejerne er til at røre ved kan du pille hale skallen af. Imens rejerne køle lidt svitser du spidskål, spinat, porre samt løg et par min på panden. Hæld den græske yoghurt og tomatpure i en lille gryde, krydder med lidt salt efter smag, varm det igennem, hvis du synes sovsen er for tyk, spæd da med en sjat vand. Anret derefter først kål blandingen på en tallerken, kom derefter den varme sovs oven på kålen, og til sidst rejerne.
Så er retten klar – klart en af min favorit retter da jeg elsker fisk og skaldyr, førhen blev denne ret lavet med piskefløde, men det er slut nu !
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu