Kylling i karry

Svine kotelet med champions og spidskål :)

Det skal du bruge :

1 svine kotelet uden fedtkant

en stor potion fint snittet spidskål, jeg tager gerne det der svare til en ordenlig håndfuld, det falder meget sammen når det bliver stegt på panden.

2 mellem store gulerødder, groft revet på rivejernet

et glas champions

10-12 stk.chili marinerede hvidløg, kan undlades

en halv dåse hakkede tomater med basilikum

2 spsk. DDV yoghurt

krydderier efter smag, til kålen har jeg brugt lidt chili flager, samt groft salt, til koteletten har jeg brugt peber og groft salt.

Oliven olie til stegning

Sådan gør du :

Start med at brune koteletten på begge sider et par min.i olien, drys med krydderier. Læg koteletten i et lille ovnfast fad, hæld de hakkede tomater ovenpå kødet. Rist champions på panden et par min, og læg dem oven på tomaterne. Stil koteletten i ovnen ca en halv time på 200 grader,til champions er blevet lækre gyldne. Imens snitter du kålen, og blander den med de revet gulerødder, rist kål/gulerødder på en varm pande i oliven olie,et par min, drys med groft salt og chili flager, eller brug andet efter smag.

Når kødet er mørt anretter du kød og kål som på billedet, og kom yoghurten oven på kødet med det sammen, så det smelter.

Velbekomme !!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i karry