Kylling i karry
Anni
Det skal du bruge :
4 stk kyllingfileter
2 løg fint hakket
2 fed hvidløg fint hakket
1 rød og 1 orange peberfrugt
3 tsk karry
oliven olie
1 dåse light kokosmælk
200 g fine ærter
1 dåse bambusskud 230 g
groft salt og frisk kværnet peber
Tilbehør : Brune ris eller en hånd fuld fint snittet spidskål vendt på panden i lidt olie + marinerede hvidløg.
Sådan gør du :
Skær kyllingen i tern,brun dem på en dyb pande i olie. Tilsæt de hakkede hvidløg og karry,groft salt + citronpeber, svits det lidt sammen med kødet. Tilsæt kokosmælk, giv retten et let opkog så kokosmælken bliver rørt helt ud. Tilsæt de hakkede løg samt peberfrugt, og ærter / bambusskud, lad det stå og simre lidt for lavt blus under låg.
Serveres med ris eller kål 🙂 Velbekomme !!
Ingen kommentarer endnu