Rød linsesuppe

Kylling i karry

Det skal du bruge :

4 stk kyllingfileter

2 løg fint hakket

2 fed hvidløg fint hakket

1 rød og 1 orange peberfrugt

3 tsk karry

oliven olie

1 dåse light kokosmælk

200 g fine ærter

1 dåse bambusskud 230 g

groft salt og frisk kværnet peber

Tilbehør : Brune ris eller en hånd fuld fint snittet spidskål vendt på panden i lidt olie + marinerede hvidløg.

Sådan gør du :

Skær kyllingen i tern,brun dem på en dyb pande i olie. Tilsæt de hakkede hvidløg og karry,groft salt + citronpeber, svits det lidt sammen med kødet. Tilsæt kokosmælk, giv retten et let opkog så kokosmælken bliver rørt helt ud. Tilsæt de hakkede løg samt peberfrugt, og ærter / bambusskud, lad det stå og simre lidt for lavt blus under låg.

Serveres med ris eller kål 🙂 Velbekomme !!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød linsesuppe