Krebsesalat

Laksepakker og spidskålssalat :)

Det skal du bruge :

Et stykke laks

Et lille løg

En lille porre

300 g spidskål du får en stor portion nok til to pers.

Saften fra en halv citron

Krydderier efter smag, jeg har brug citronpeber, groft salt, frisk kværnet peber,samt et lille drys karry

1 tskf. olivenolie

2 dl yoghurt / Græsk / skyr el DDV

Sådan gør du :

Du starter med at lægge et stort stykke stanniol på bordet, på midten af stanniolen presser du lidt citron saft ud, læg laksen med skindsiden nedad, pres lidt citron over fisken, krydder med lidt salt og citronpeber. Pil løget og skær det i tynde ring, det samme gør du med porren, læg det ovenpå fisken og hæld oliven olien ovenpå. Pak fisken ind så det ligner en lille pakke. Sæt lakse pakken ind i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 25 min.

Snit spidskålen i fine strimler, kom det op i en stor skål, pres resten af citronsaften udover kålen, bland yoghurten med krydderier, og smag til, hæld det over kålen og bland det godt sammen. Lad det stå og trække lidt imens laksen steger færdig.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krebsesalat