Hamburgryg med kogte grønsager :)

Fedtfattig tunmusse :)

Det skal du bruge : Tun 8 portioner i hjerte form

2 dåser tun i vand

2 dl DDV yoghurt 7 %

1 stængel blegselleri

Et lille løg

Saften fra en citron

Groft salt / citronpeber / Frisk kværnet peber

5 blade husblas

En dåse røget muslinger

Lidt isberger salat

Rejer

Sådan gør du :

Læg husblassen i koldt vand.Bland tun med yoghurt, hak løget og blegselleri, bland det sammen med tun og krydderier efter smag, hæld citronsaften i tun blandingen, hæld lidt kogende vand i en lille skål, ca. 2 spskf. vrid vandet af husblassen, og kom det ned i det kogende vand. Når husblassen er opløst hælder du en lille sjat tun blanding ned i husblassen, på den måde undgår du at husblassen klumper i tun blandingen. Hæld husblas og tun ned i resten af tun blandingen og rør det hele sammen. Hæld tunen i små forme eller en stor skål. Stilles koldt et par timer.

Anret tun med salat og tun, samt de røgede muslinger, som på billedet.

VELBEKOMME !!!!

Lav lidt hjemmelavet dressing til rejerne : Yoghurt, et fed hvidløg, paprika, salt, peber lidt tomat purre, bland det hele og kom det ovenpå rejesalaten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamburgryg med kogte grønsager :)