Fedtfattig tunmusse :)
Det skal du bruge : Tun 8 portioner i hjerte form
2 dåser tun i vand
2 dl DDV yoghurt 7 %
1 stængel blegselleri
Et lille løg
Saften fra en citron
Groft salt / citronpeber / Frisk kværnet peber
5 blade husblas
En dåse røget muslinger
Lidt isberger salat
Rejer
Sådan gør du :
Læg husblassen i koldt vand.Bland tun med yoghurt, hak løget og blegselleri, bland det sammen med tun og krydderier efter smag, hæld citronsaften i tun blandingen, hæld lidt kogende vand i en lille skål, ca. 2 spskf. vrid vandet af husblassen, og kom det ned i det kogende vand. Når husblassen er opløst hælder du en lille sjat tun blanding ned i husblassen, på den måde undgår du at husblassen klumper i tun blandingen. Hæld husblas og tun ned i resten af tun blandingen og rør det hele sammen. Hæld tunen i små forme eller en stor skål. Stilles koldt et par timer.
Anret tun med salat og tun, samt de røgede muslinger, som på billedet.
VELBEKOMME !!!!
Lav lidt hjemmelavet dressing til rejerne : Yoghurt, et fed hvidløg, paprika, salt, peber lidt tomat purre, bland det hele og kom det ovenpå rejesalaten.
Ingen kommentarer endnu