Torsk & Grønt
Torsk med sennepssovs ! Til 4 pers.
Det skal du bruge :
4 styk torskefilet uden ben
1 stor pose kongerejer el. alm optøt
250 g mascapone ost
1-2 dl fløde
2 fed hvidløg presset
2 tsk. dijon sennep med top
groft salt & citron peber
lidt citronsaft
lidt smør
frisk dild
grønsager efter eget valg / her er brugt brocoli og gulerødder
Sådan gør du :
Gør 4 stykker staniol klar, læg et styk torsk på hver stykke staniol. Pres lidt citronsaft over hvert stykke torsk, krydder med groft salt samt citronpeber, hvis du bruger kongerejerne pil da halestykkerne af, og læg rejerne oven på fisken, til sidst en klat smør på hver fisk inden du folder stniolen til små pakker. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 25-30 min. imens laver du sovsen klar. Hæld fløden i en gryde og opvarm, kom derefter osten i, rør til det hele er godt opvarmet. Pil og pres hvidløg ned i gryden sammen med sennep, smag til med groft salt. Når fisken er klar, anret da det hele på en tallerken, og pynt med frisk dild.
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu