Ostepandekager

Torsk & Grønt

Torsk med sennepssovs ! Til 4 pers.

Det skal du bruge :

4 styk torskefilet uden ben

1 stor pose kongerejer el. alm optøt

250 g mascapone ost

1-2 dl fløde

2 fed hvidløg presset

2 tsk. dijon sennep med top

groft salt & citron peber

lidt citronsaft

lidt smør

frisk dild

grønsager efter eget valg / her er brugt brocoli og gulerødder

Sådan gør du :

Gør 4 stykker staniol klar, læg et styk torsk på hver stykke staniol. Pres lidt citronsaft over hvert stykke torsk, krydder med groft salt samt citronpeber, hvis du bruger kongerejerne pil da halestykkerne af, og læg rejerne oven på fisken, til sidst en klat smør på hver fisk inden du folder stniolen til små pakker. Bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 25-30 min. imens laver du sovsen klar. Hæld fløden i en gryde og opvarm, kom derefter osten i, rør til det hele er godt opvarmet. Pil og pres hvidløg ned i gryden sammen med sennep, smag til med groft salt. Når fisken er klar, anret da det hele på en tallerken, og pynt med frisk dild.

Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ostepandekager