Asparges suppe
Det skal du bruge :
2 glas asparges
3 porre fint snittet
En pakke friske Champions
1 l hønseboullion
1/2 l piskefløde
En pose kødboller
Smør evt. Lidt maizenamel
Salt og peber
Sådan gør du :
Vask og snit champion og porre, smelt smør i en suppe gryde, svits grønsagerne til de begynder at afgive lidt væde , hæld hønseboullion ved og lad det små simre ca 15 min, tilsæt væden fra asparges, lad suppen simre videre imens snitter du aspargesen i små stykker, tilsæt dem suppen sammen med fløden, kog kødbollerne i en anden gryde når de er varme, hæld vandet fra og tilsæt dem suppen, smag til med salt og peber, ønsker man suppen lidt tykkere, rør lidt marizenamel i vand og tilsæt lidt af gangen så suppen ikke bliver for tyk.
Nydes med et lækkert hvidløgs flutes 🙂
Ingen kommentarer endnu