Kage sangskjuler

Asparges suppe

Det skal du bruge :

2 glas asparges

3 porre fint snittet

En pakke friske Champions

1 l hønseboullion

1/2 l piskefløde

En pose kødboller

Smør evt. Lidt maizenamel

Salt og peber

Sådan gør du :

Vask og snit champion og porre, smelt smør i en suppe gryde, svits grønsagerne til de begynder at afgive lidt væde , hæld hønseboullion ved og lad det små simre ca 15 min, tilsæt væden fra asparges, lad suppen simre videre imens snitter du aspargesen i små stykker, tilsæt dem suppen sammen med fløden, kog kødbollerne i en anden gryde når de er varme, hæld vandet fra og tilsæt dem suppen, smag til med salt og peber, ønsker man suppen lidt tykkere, rør lidt marizenamel i vand og tilsæt lidt af gangen så suppen ikke bliver for tyk.

Nydes med et lækkert hvidløgs flutes 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kage sangskjuler