Torsk & Grønt

Laks på den lækreste måde

Laks i oste sovs : Lavkarbo opskrift. ( 4 portioner )

Det skal du bruge :

4 stykker laks uden ben og skind

200 g kongerejer uden skal

100 g bacon i tern

200 g Philadelphia ost – neutral

2 dl piskefløde

lidt citron saft

persille til pynt

groft salt – groft peber

Tilbehør :

1 blomkålshoved lidt smør til stegning.

Sådan gør du :

Læg laksen i et ovnfast fad og pres lidt citronsaft over – pil rejerne og læg dem oven på laksen. Kog fløden op og tilsæt osten. Rist bacon på en pande og tilsæt halvdelen i ostesovsen. Hæld sovsen over laksen og stil i ovnen på 200 grader i 30 min.

Snit blomkålen i tynde skiver og rist dem på panden i smeltet smør, krydder med en smule salt og peber – hold igen med salt, da der er salt i baconen.

Anret på tallerken og drys med persille – Velbekomme !

En ret man bliver forfalden til !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsk & Grønt