Laks på den lækreste måde
Laks i oste sovs : Lavkarbo opskrift. ( 4 portioner )
Det skal du bruge :
4 stykker laks uden ben og skind
200 g kongerejer uden skal
100 g bacon i tern
200 g Philadelphia ost – neutral
2 dl piskefløde
lidt citron saft
persille til pynt
groft salt – groft peber
Tilbehør :
1 blomkålshoved lidt smør til stegning.
Sådan gør du :
Læg laksen i et ovnfast fad og pres lidt citronsaft over – pil rejerne og læg dem oven på laksen. Kog fløden op og tilsæt osten. Rist bacon på en pande og tilsæt halvdelen i ostesovsen. Hæld sovsen over laksen og stil i ovnen på 200 grader i 30 min.
Snit blomkålen i tynde skiver og rist dem på panden i smeltet smør, krydder med en smule salt og peber – hold igen med salt, da der er salt i baconen.
Anret på tallerken og drys med persille – Velbekomme !
En ret man bliver forfalden til !
Ingen kommentarer endnu