Kylling i kokos sovs

Hvidkåls-lasagne

Hvidkåls-lasagne 🙂

Det skal du bruge :

Et halvt hvidkålshoved

1 løg

500 g oksefars

1 spsk. olimagarine

1 ds. hakkede tomater med basilikum

salt & peber

2 dl fløde 38 %

250 g mascarpone ost

200 g kalkunbacon

Sådan gør du :

Blancher hvidkåls-bladene i letsaltet vand i et par min. lad den dryppe af i en sigte. Svits de hakkede løg samt farsen i oliemagarinen,krydder med salt og peber, tilsæt de hakkede tomater og lad det koge godt igennem i 10-15 min. Bland fløde og ost sammen, kog det op. Smør et ovnfast fad og læg lagvis, først hvidkål, fars og ostsovs gentag og afslut med hvidkål, kom kalkunbacon på som låg.

Bages ved 200 grader i 30 min.

Server en go salat til.

Prøv den ! Mine børn synes det er bedre end alm. original lasagne 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i kokos sovs