Hvidkåls-lasagne
Anni
Hvidkåls-lasagne 🙂
Det skal du bruge :
Et halvt hvidkålshoved
1 løg
500 g oksefars
1 spsk. olimagarine
1 ds. hakkede tomater med basilikum
salt & peber
2 dl fløde 38 %
250 g mascarpone ost
200 g kalkunbacon
Sådan gør du :
Blancher hvidkåls-bladene i letsaltet vand i et par min. lad den dryppe af i en sigte. Svits de hakkede løg samt farsen i oliemagarinen,krydder med salt og peber, tilsæt de hakkede tomater og lad det koge godt igennem i 10-15 min. Bland fløde og ost sammen, kog det op. Smør et ovnfast fad og læg lagvis, først hvidkål, fars og ostsovs gentag og afslut med hvidkål, kom kalkunbacon på som låg.
Bages ved 200 grader i 30 min.
Server en go salat til.
Prøv den ! Mine børn synes det er bedre end alm. original lasagne 🙂
Ingen kommentarer endnu