Havrebrød

Gulerods Mini cupcakes med philidelphia oste creme

Minni cupcakes, en dejlig lille mundfuld – kan også laves som alm. str. cupcakes 🙂

Det skal du bruge :

2 æg

250 g sukker

1 dl olie neutral

2 tsk. vanilje sukker

300 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

1 tsk. kanel

1/2 tsk. groft salt

400 g revet gulerod

Sådan gør du :

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Tilsæt olien under piskning. Rør vanilje sukker, hvedemel,bagepulver,natron, samt kanel og salt i æggemassen.

Vend de revet gulerod i. Hæld dejen i muffin forme og bag dem ved 200 grader i ca. 15-30 min, alt efter om det er minni forme, eller alm. str. muffins forme du bruger. De skal være gyldenbrune, stik i dem med en strikkepind, hvis dejen ikke hænger på pinden er de bagt.

Dette er min ynglings kage opskrift – det har taget mig mange forsøg at finde den rette sammensætning af ingredienser, men det har været forsøgene vær.

Topping :

100 g blødt smør

200 g philidelphia neutral ost

350 g flormelis

1 tsk. vanilje sukker

Et par tsk. fulde citronsaft

Rør alt sammen, med el-piskeren til en fast masse, kom det i en sprøjtepose med stjerne tylle, og dekorer de afkølede kager.

Stil dem på køl når du har pyntet dem færdig, de er aller bedst dagen efter en nat på køl, så er de lækre svampede.

Muuuuuums !!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havrebrød