Knækbrød

Kransekage snitter

Kransekage snitter 🙂

Det skal du bruge :

500 g Marcipan

1,5 Pasturesesrede æggehvide

80 g Flormelis

Hele nøddekerner

Mørk chokolade

Sådan gør du :

Rør den bløde marcipan sammen med æggehviden og flormelis til en blød ensartet masse, hvis den er lidt for fast så tilsæt da en smule æggehvide mere.

Kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle og tryk kagerne ud på en bageplade belagt med bagepapir. Sæt en nød i hver kage og bag dem på 220 grader i 10 min. Afkøl kagerne og dyp herefter bunden af kagen i smeltet chokolade.

GODT NYTÅR !!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød