Skildpadde is med Bailys

Pavlova

Dette skal du bruge :

1 dl æggehvider

1 tsk. Eddike

175 g flormels

125 g rå marcipan

1/4 liter piskefløde

500 g bla. Friske bær

Sådan gør du :

Pisk æggehvider, eddike og florsukkeret helt stift. Piv marcipanen groft, og vend det hurtigt sammen. Læg marengsen på en bageplade med bagepapir og form det til en cirkel.

Forvarm ovnen ( alm. Ovn ikke varmeluft ) til 180 g sæt kagen ind og skru med det samme temperaturen ned til 150 g og bag kagen i 35-40 min.

Afkøl kagen på en rist og pynt den derefter lige inden servering med flødeskum og friske sommer bær !

Velbekommen til en lækker mundfuld <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skildpadde is med Bailys