Kiksekage
Anni
Kiksekage grundopskrift :
225 g smør
450 g mørk chokolade
1,5 dl flormelis
3 pasteuriserende æggeblommer
20 firkantede vaniljekiks
Tilberedning : Smelt smørret i en gryde, for svag varme. Tag gryden fra varmen, og rør kroghakket chokolade i smørret, rør til du har en ensartet masse. Tilsæt da flormelis og æggeblommer.
Beklæd en aflang bageform der kan rumme 1 l, med husholdnings film. Fordel et tyndt lag chokolade i bunden og derefter et lag kiks, fortsæt til chokoladen er brugt, og husk at afslutte med et lag chokoladen.
Hvis man ønsker det, kan man tilsætte chokolademassen skal fra en øko appelsin, eller 50 g kokosmel.
Stil kagen i køleskabet natten over, og nyd den dagen efter med en go kop kaffe 🙂
Go fornøjelse det er bare guf for ganen !
Ingen kommentarer endnu