Ovnbagt æblekage

Mazarinkage med vanilje creme og frisk frugt

Den dejligste mundfuld 🙂

Du skal bruge :

 200 g marcipan

250 g blødt smør

250 g sukker

4 store æg

70 g mel

Et lille låg fuld mandel essens

Pynt kagen :

150 g mørk chokolade smeltet

1 tsk. Mad olie

Vanilje creme og frugt

 

Riv marcipanen på den grove side af rivejernet. Pisk smør og sukker hvidt, det tager ca. 5 min. Kom marcipanen i,og pisk lidt mere. Pisk æggene i et af gangen. Rør melet i og hæld dejen i en springform foret med bagepapir. Bag kagen i 30-35 min. ved 175 grader, til den er gylden.

Afkøl kagen, og smelt chokoladen over vandbad, rør olien i, og hæld det over kagen, pynt den med vanilje creme, jeg bruger den man bruger til lagkage, og pynt til slut med frisk frugt.

Velbekomme det er en himmelsk mundfuld <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt æblekage