Mazarinkage med vanilje creme og frisk frugt
Anni
Den dejligste mundfuld 🙂
Du skal bruge :
200 g marcipan
250 g blødt smør
250 g sukker
4 store æg
70 g mel
Et lille låg fuld mandel essens
Pynt kagen :
150 g mørk chokolade smeltet
1 tsk. Mad olie
Vanilje creme og frugt
Riv marcipanen på den grove side af rivejernet. Pisk smør og sukker hvidt, det tager ca. 5 min. Kom marcipanen i,og pisk lidt mere. Pisk æggene i et af gangen. Rør melet i og hæld dejen i en springform foret med bagepapir. Bag kagen i 30-35 min. ved 175 grader, til den er gylden.
Afkøl kagen, og smelt chokoladen over vandbad, rør olien i, og hæld det over kagen, pynt den med vanilje creme, jeg bruger den man bruger til lagkage, og pynt til slut med frisk frugt.
Velbekomme det er en himmelsk mundfuld <3
Ingen kommentarer endnu