Vandbakkelser

Kiksekage

Kiksekage grundopskrift :

225 g smør

450 g mørk chokolade

1,5 dl flormelis

3 pasteuriserende æggeblommer

20 firkantede vaniljekiks

Tilberedning : Smelt smørret i en gryde, for svag varme. Tag gryden fra varmen, og rør kroghakket chokolade i smørret, rør til du har en ensartet masse. Tilsæt da flormelis og æggeblommer.

Beklæd en aflang bageform der kan rumme 1 l, med husholdnings film. Fordel et tyndt lag chokolade i bunden og derefter et lag kiks, fortsæt til chokoladen er brugt, og husk at afslutte med et lag chokoladen.

Hvis man ønsker det, kan man tilsætte chokolademassen skal fra en øko appelsin, eller 50 g kokosmel.

Stil kagen i køleskabet natten over, og nyd den dagen efter med en go kop kaffe 🙂

Go fornøjelse det er bare guf for ganen !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandbakkelser