Makron Guf med friske bær

Skildpadde is med Bailys

Skildpadde is med Bailys :

100 g sukker

4 pastrueiserede æggeblommer

en halv L piskefløde

7 store creme skildpadder

1 dl bailys likør

Pisk sukker og æggeblommer lyst og luftigt.

 Pisk fløden til skum.

 Bland æggemassen og flødeskummet.

Hak skildpadderne groft, og vend dem i. Hæld Baily i,

Det er vigtigt, at det er blandet godt rundt. Det kan gøres

i en foodprocessor eller med el piskeren.

Kom isen i en form eller portions skåle. Stil isen i fryseren

mindst 5 timer.

Server med frisk frugt efter ønske,  og pynt med flødeskum.

Velbekomme det er en himmelsk mundfuld :-))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makron Guf med friske bær