Gulerods Mini cupcakes med philidelphia oste creme

Spanskrør

Spanskrør

Det skal du bruge :

3,5 dl vand

1/2 tsk. groft salt

60 g smør

180 g hvedemel

3 æg

4 tsk vanilje sukker

2 spsk sukker

Olie til kogning

Sådan gør du :

Kom vand,smør og salt i en gryde. Kog det op, kom melet i , samt sukker og vanilje sukker . Rør det godt sammen med el pisker Tag gryden af varmen, og lad den køle af i 20 min.

Pisk de 3 æg i dejen et af gangen.

Hæld rigeligt med olie i en stegegryde, når olien er godt varm, kom da dejen i en sprøjtepose med stjerne tylle, og pres dejen ud i ca. 15 cm lange stykker direkte ned i gryden med olie, lad dem koge i ca 6 min til de er gyldne. Lad dem dryppe af på et stk. køkkenrulle.

Nyd dem med sukker/ kanelsukker eller med vanilje soft-is………..UMMMMM smager fantastisk !!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerods Mini cupcakes med philidelphia oste creme